Prestigio MultiPad 4 Diamond – Doua noi tablete cu un design mai exclusivist

Prestigio MultiPad 4 Diamond - Doua noi tablete cu un design mai exclusivist

Prestigio a lansat doua noi tablete al caror nume este MultiPad 4 Diamond. Diferenta dintre cele doua este semnificativa si nu este reprezentata doar de existenta modemului 3G pe una din ele.

Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85

Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 si 7.85 3G sunt cele doua modele, similare ca design. Dupa cum spune si numele, tabletele dispun de un design „diamond cut”, au o diagonala a ecranului de 7.85 inci si o carcasa eleganta din aluminiu.

MultiPad 4 Diamond 7.85 WiFi este un model propulsat de de un SoC Rockchip RK3188 si detine un GPU Quad-Core Mali 400 pentru grafica. Dispozitivul are un display de tip IPS si 16 GB memorie interna, expandabila cu ajutorului unui card microSD cu inca 32 GB. Din cate am observat, majoritatea dispozitivelor suporta si un card SDXC de 64 GB, depinde acum de fiecare producator ce tip de card-reader foloseste.

Prestigio MultiPad 4 Diamond 7.85 3G detine un procesor MediaTek MT8389 si un cip grafic PowerVR SGX544. Dupa cum spune si numele detine conectivitate HSDPA+, Bluetooth 3.0, GPS si FM radio. Tableta poate fi folosita de asemenea pentru apelarea de voce si trimiterea de mesaje text. Spre deosebire de primul model, Prestigio MultiPad 4 Diamond detine doua camere foto, 16 GB memorie interna, expandabila si ea.

Pretul va fi de aproximativ 750 lei pentru modelul cu WiFi si de aproximativ 900 lei pentru cel cu 3G. Cele doua modele vor fi disponibile in cursul acestei luni in magazine.