Pokemon X si Y vin pe 3DS la toamna

, 08 Ian, 18:20

Nintendo a dezvaluit inca un joc exclusiv pentru consola portabila 3DS. Este vorba despre un nou Pokemon, care va veni in doua „arome”: X si Y. Lansarea unui titlu in doua versiuni putin diferite este traditia seriei Pokemon, cea mai celebra licenta de jocuri portabile ale companiei japoneze.

Pokemon X and Pokemon Y

Pentru prima data in serie, atat lumea jocului, cat si personajele vor fi randate in 3D. Gratie capabilitatilor de afisare in trei dimensiuni ale consolei, lumea plina de creaturi ciudate din Pokemon va fi prezentata dintr-o perspectiva complet noua in X si Y. Ca o premiera pentru aceasta serie, Nintendo a dezvaluit ca jocul va fi lansat simultan in Japonia, America, Europa si Australia in luna octombrie a acestui an. intarzierile precedente in regiunile din afara Japoniei erau strans legate de procesul de localizare.

Cu siguranta Pokemon X si Pokemon Y vor ajuta la vanzarea unui numar impresionant de unitati Nintendo 3DS, la fel cum Mario 3D Land si alte cateva jocuri de anul trecut au reusit sa aduca handheld-ul in mainile cat mai multor gameri. Mai jos am atasat editia de astazi a emisiunii Nintendo Direct in care Satoru Iwata, CEO-ul Nintendo, a dezvaluit noul joc si a oferit o scurta lectie de istorie pentru celebra serie Pokemon.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail