Peste 2000 de inscrieri estimate pentru Career Innovation Week

Peste 2000 de inscrieri estimate pentru Career Innovation Week

Career Innovation Week, eveniment de cariera si inovatie ajuns la a treia editie, va avea peste 2.000 de studenti, absolventi si masteranzi inscrisi, dupa cum estimeaza organizatorii. Dintre acestia, vor fi selectati 800 de finalisti pentru zilele proiectului.

Career Innovation Week

Career Innovation Week va avea loc in perioada 13-16 noiembrie, la Hotel Caro din Bucuresti.

“In urma centralizarii informatiilor primite la editiile anterioare Career Innovation Week, a reiesit faptul ca aproximativ 40% dintre cei care au participat intr-una din zilele evenimentului au fost selectati pentru programele de internship sau management trainee deschise de companiile participante si ulterior angajati in cadrul companiei respective” – Andreea Balaci, Project Manager, Career Innovation Week.

Evenimentul Career Innovation Week este structurat in 4 zile, fiecare zi fiind dedicata unui domeniu de activitate. Evenimentul include workshop-uri, studii de caz, sesiuni de discutii si interviuri de 15 minute cu reprezentantii unor companii importante din piata.

Iata structura Career Innovation Week 2013:

1. Finance & Banking – Miercuri, 13 noiembrie, vor avea loc sesiuni adresate studentilor, masteranzilor si absolventilor cu pana la 2 ani de experienta. Ziua include:

Workshop-urile sustinute de reprezentantii companiilor: BRD Groupe Société Générale si HP

Internship & career opportunities

Solution provider corner EBS & Interviews BRD Groupe Société Générale

Innovation Keynote – CFA Society

Steps to become a CFO – The Academy at PwC

The power of online banking & financial systems – Ioana Guiman, Allevo

 

2. Sales & Marketing –  Joi, 14 noiembrie, tinerii interesati de acest domeniu vor putea participa la:

Workshop-urile sustinute de reprezentantii companiilor: Orange si L’Oréal Romania

Meet Gerard Chandran, Managing Director – Mondelēz Romania

Curs de initiere in Marketing – Ursus Breweries

Innovation Keynote – Coca-Cola HBC

“Emerging types of Marketing” – Saatchi&Saatchi

“Using gamification to do stuff” – Carnation Group

Roundtables – „Do you have what it takes to be an Innovator?”

 

3. IT & Telecom –Sambata, 16 noiembrie, cei selectati vor putea aplica pentru oportunitatile de cariera oferite de Groupama Asigurari, Phi Partners, Endava si IBM si vor putea participa la:

Workshop-urile sustinute de reprezentantii companiilor: IBM si Phi Partners

Business Game – Groupama Asigurari

 

4. Research & Engineering – Miercuri, 20 noiembrie (Ploiesti), tinerii vor afla ce inseamna viitorul pentru cariera lor si care sunt tehnologiile de ultima generatie alaturi de reprezentantii Coca-Cola HBC.

Proiectul Career Innovation Week este adresat studentilor si masteranzilor cu rezultate academice deosebite, implicati in activitati extracurriculare, membri in organizatii studentesti si persoane cu experienta internationala. Editia din 2012 a evenimentului a reunit tineri interesati de domeniile Finance & Banking (33%), Sales & Marketing (29%), IT & Telecom (19%), Research & Engineering (19%).

Inscrierile pentru Career Innovation Week se pot face pe www.hipo.ro, la sectiunea Career Innovation Week. Tinerii interesati trebuie sa selecteze ziua in care vor sa fie prezenti si sa completeze formularul de aplicare.

Printre companiile prezente la Career Innovation Week 2013: IBM, Phi Partners, HP, BRD – Groupe Société Générale, Endava, Mondelēz Romania, Groupama Asigurari, L’Oréal Romania, Unilever, Ursus Breweries, Coca-Cola HBC, Google, Saatchi & Saatchi, Storience, Infinit Solutions, Brandfusion, The Academy at PwC.

Testimoniale din partea companiilor participante la editia Career Innovation Week 2012 pot fi vizualizate accesand link-ul urmator: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/careerinnovationweek/sectiune/11.

 Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.

Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro.