Path of Exile primeste open beta in curand

Path of Exile primeste open beta in curand
13:15 11.01.2013

Action RPG-ul Path of Exile, dezvoltat de studioul Grinding Gear, va intra in open beta foarte curand. Jocul se afla in acest moment intr-o sesiune de beta inchisa, la care au acces doar cei care detin coduri de acces, dobandite prin pre-comanda a versiunii finale.

Path of Exile

Accesul la Path of Exile va fi insa gratuit incepand cu data de 23 ianuarie. Jocul va ramane deschis pana dupa lansarea oficiala, intrucat va adopta modelul de monetizare free-to-play. Pre-comanda ofera accesul sa anumite obiecte, pe care jucatorii le vor putea cumpara separat din magazinul jocului, precum vopsele pentru colorarea obiectelor din joc, animale de companie si diverse alte obiecte cosmetice. Se pare ca Grinding Gear nu vrea sa include in Path of Exile conceptul de Pay to Win, dorind ca atat cei care platesc, cat si cei care joaca pe gratis sa primeasca o experienta de joc placuta.

In cazul in care nu ati mai auzit nimic despre acest joc pana in prezent, aflati ca este un titlu inspirat de seria de jocuri Diablo, la prima vedere fiind foarte asemanator, atat din punct de vedere al gameplay-ului, cat si al design-ului meniurilor si interfetei grafice. Ce este complet diferit la Path of Exile este sistemul de evolutie al personajelor, care desi au clase predefinite, intregul skill tree este disponibil pentru toti. Iata mai jos si o scurta demonstratie de gameplay.

In cazul in care va gandeati sa faceti o pre-comanda, tineti minte ca odata cu Open Beta, toate personajele deja existente vor fi sterse. Din fericire, toate obiectele pe care le dobanditi din cumpararea unui pachet promotional vor ramane atasate de cont.

loading...