NVIDIA GRID aduce jocurile moderne pe Ouya [VIDEO]

NVIDIA GRID aduce jocurile moderne pe Ouya [VIDEO]

La E3, cei de la au facut o treaba foarte buna in a demonstra pe Ouya ca viitorul se bazeaza pe de pe orice dispozitiv.

nvidia grid gaming ouya

NVIDIA GRID te ajuta sa joci jocuri moderne cu cerinte hardware mari pe dispozitive bune de rulat filme HD. Aparent, aceasta este singura cerinta, din moment ce toata partea de randare si procesare se desfasoara in cloud, in timp ce utilizatorul face streaming.

Pentru ca am mai auzit astfel de povesti si in trecut, dar nu am experimentat prea multe dintre ele, la standul NVIDIA de la E3, compania a profitat de ocazie si a demonstrat cum poti sa te joci Borderlands 2 pe Ouya. Aceasta din urma este o consola de gaming dotata cu Tegra 3 si Android care costa doar 99 dolari. Daca e sa ne luam dupa clipul de mai jos, experienta de joaca pare foarte fluenta si realista, chiar daca nu este una pe care primii posesori de Ouya o vor putea experimenta. Legatura dintre GRID si consola de 99 dolari nu este inca una oficiala, cu toate ca, nu este exclus ca in cateva luni cel mai mare producator de placi video sa anunte si un serviciu dedicat de streaming de jocuri. In definitiv, aceasta solutie ar putea sa fie perfecta pentru valul de tablete, smartphone-uri, console cu Android si nu numai.

Avand in vedere ca dezvoltatorii Ouya nu au avut o saptamana foarte buna la E3, aceasta mana intinsa din partea NVIDIA este cu siguranta o veste buna pentru ei si reprezinta reclama gratuita.