Noutatile Allview: smartphone-ul H2 Qubo, tableta Viva H8 si… Smart2View

Noutatile Allview: smartphone-ul H2 Qubo, tableta Viva H8 si... Smart2View

Allview a anuntat ieri un nou smartphone, H2 Qubo, si tableta Viva H8, in cadrul unei conferinte media. Ciudat este, mai ales pentru o companie IT, ca presa a primit comunicatul pe suport… tiparit, exclusiv. Intr-o era a stick-urilor USB si a device-urilor conectate la internet, Allview lucreaza cu hartia. Materialele complete de presa au fost trimise prin email abia astazi, aproape de miexul zilei.

Allview H2 Qubo specificatii

H2 Qubo, proaspat anuntatul smartphone Allview, este un dual SIM cu ecran de 4,5 inci, cu rezolutie de numai 480×854 pixeli si camera foto de 5 megapixeli. Integreaza un procesor quad core de 1,2Ghz, memoria interna nu depaseste 512MB RAM, iar spatiul de stocare este de 4GB (sub 2GB accesibili real), dar extensibil prin microSD. E bine ca ruleaza sistemul de operare Android 4.2.2. Vine in variante de alb si negru si are in pachet casti Bluetooth, husa, capac de protectie.

Viva H8

Tableta Viva H8, cu ecran de 7,9 inci la 1024 x 768 pixeli, vine tot cu quad core de 1,2Ghz si are o placa video Power VR cu 8 nuclee si 1GB de RAM. Memoria interna este de 8GB, extensibila pana la 32GB, iar conectivitatea include 3G, Bluetooth si GPS. Functioneaza cu Android 4.2.2 Jelly Bean.

Smart2ViewInteresant este si noul dispozitiv Smart2View, care faciliteaza transferul de continut de pe tableta sau telefon pe un televizor cu port HDMI. Evident, compatibilitatea Smart2View nu depaseste momentan sfera Allview, dar se pare ca producatorul cocheteaza cu extinderea folosirii lui si cu alte terminale cu Android. Vedem. Deocamdată, este disponibil la pachet cu telefonul Allview H2 Qubo si tableta Viva H8.

Preturile noilor produse sunt de 849 lei pentru H2 Qubo (949 lei, cu Smart2View) si de 999 lei pentru Viva H8 (1099 lei, cu Smart 2 View). Smartphone-ul va aparea pe piata de saptamana viitoare, iar tableta candva in ultimul trimestru, probabil prin noiembrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: