NoteAboutLife.com, o nouă rețea de socializare, dar făcută de un român!

, 17 Dec, 00:55

Noteaboutlife este o nouă rețea socială apărută în online. Mai interesant decât atât, însă, mi se pare faptul că a fost gândită și dezvoltată de un român.

NoteAboutLife

Noteaboutlife.com este o platformă concepută pentru alt nivel de socializare, a fost gândită în și pentru spirit civic, bazată pe relaționare educativă și cu efect direct pozitiv, benefic asupra utilizatorilor ei. Practic, este concepută ca o colecție de povești și lecții de viață scrise de oameni din experiența proprie pentru alți oameni. Utilizatorii se înregistrează, fie că vor să scrie un mesaj, un sfat, o poveste despre o experiență, fie că vor să citească ceva deja postat. A fost luat în calcul inclusiv talentul diferit al oamenilor în ceea ce privește lejeritatea în exprimare – pentru cei care au ceva de spus, dar se tem sau nu știu cum să o facă, a fost gândită o formă de interviu, cu întrebări presetate, pe baza cărora utilizatorul poate formula o poveste dintr-o serie de răspunsuri.

„Aplicația este gândită ca o acțiune a cărei misiune este de a oferi oamenilor de pretutindeni posibilitatea de a înregistra, stoca, păstra peste timp și de a împărtăși poveștile vieților lor, întregii umanități. Vreau sa fac acest lucru pentru a lega în țesătura culturii noastre înțelegerea faptului că fiecare viață contează”, a declarat Lucian Mustață, fondatorul Noteaboutlife.

Da, așa se numește creatorul noii rețele de socializare, Lucian Mustață, din păcate a crescut în centre instituționalizate, dar din fericire s-a ambiționat să reușească în viață pe cont propriu. A urmat facultatea de Cibernetică, a absolvit două mastere, la SNSPA Științele Politice și Managementul Informației la ASE, este specialist IT și programator.

Lucian Mustață a început să se gândească la noua rețea socială încă de acum trei ani, iar programarea a făcut-o în cea mai mare parte singur. Evident, platforma Noteaboutlife suportă dezvoltare în continuare, următorul pas va fi lansarea ei și în alte limbi decât engleza: română, turcă, olandeză, germană, franceză. Noteaboutlife poate fi accesată prin internet de către toți utilizatorii de PC-uri, notebook-uri, tablete, smartphone-uri.

Deja pot fi vizualizate primele mesaje și interviuri ale unor personalități și persoane publice din România: ambasadorul  Austriei la București, Dr. Michael Schwarzinger, Adrian Titieni, Nicolae Mandea, George Constatinescu, Paula Chirilă, Adrian Paduraru, Anda Adam, Elli White, Dj Wanda, Cătălina Mustață, Marius Bălașoiu.

În opinia lui Lucian Mustață, Noteaboutlife va avea aproximativ 100.000 de utilizatori înscriși după primul an. Îi dorim succes!

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/NoteAboutLife/”/]

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail