NoteAboutLife.com, o nouă rețea de socializare, dar făcută de un român!

, 17 Dec, 00:55

Noteaboutlife este o nouă rețea socială apărută în online. Mai interesant decât atât, însă, mi se pare faptul că a fost gândită și dezvoltată de un român.

NoteAboutLife

Noteaboutlife.com este o platformă concepută pentru alt nivel de socializare, a fost gândită în și pentru spirit civic, bazată pe relaționare educativă și cu efect direct pozitiv, benefic asupra utilizatorilor ei. Practic, este concepută ca o colecție de povești și lecții de viață scrise de oameni din experiența proprie pentru alți oameni. Utilizatorii se înregistrează, fie că vor să scrie un mesaj, un sfat, o poveste despre o experiență, fie că vor să citească ceva deja postat. A fost luat în calcul inclusiv talentul diferit al oamenilor în ceea ce privește lejeritatea în exprimare – pentru cei care au ceva de spus, dar se tem sau nu știu cum să o facă, a fost gândită o formă de interviu, cu întrebări presetate, pe baza cărora utilizatorul poate formula o poveste dintr-o serie de răspunsuri.

„Aplicația este gândită ca o acțiune a cărei misiune este de a oferi oamenilor de pretutindeni posibilitatea de a înregistra, stoca, păstra peste timp și de a împărtăși poveștile vieților lor, întregii umanități. Vreau sa fac acest lucru pentru a lega în țesătura culturii noastre înțelegerea faptului că fiecare viață contează”, a declarat Lucian Mustață, fondatorul Noteaboutlife.

Da, așa se numește creatorul noii rețele de socializare, Lucian Mustață, din păcate a crescut în centre instituționalizate, dar din fericire s-a ambiționat să reușească în viață pe cont propriu. A urmat facultatea de Cibernetică, a absolvit două mastere, la SNSPA Științele Politice și Managementul Informației la ASE, este specialist IT și programator.

Lucian Mustață a început să se gândească la noua rețea socială încă de acum trei ani, iar programarea a făcut-o în cea mai mare parte singur. Evident, platforma Noteaboutlife suportă dezvoltare în continuare, următorul pas va fi lansarea ei și în alte limbi decât engleza: română, turcă, olandeză, germană, franceză. Noteaboutlife poate fi accesată prin internet de către toți utilizatorii de PC-uri, notebook-uri, tablete, smartphone-uri.

Deja pot fi vizualizate primele mesaje și interviuri ale unor personalități și persoane publice din România: ambasadorul  Austriei la București, Dr. Michael Schwarzinger, Adrian Titieni, Nicolae Mandea, George Constatinescu, Paula Chirilă, Adrian Paduraru, Anda Adam, Elli White, Dj Wanda, Cătălina Mustață, Marius Bălașoiu.

În opinia lui Lucian Mustață, Noteaboutlife va avea aproximativ 100.000 de utilizatori înscriși după primul an. Îi dorim succes!

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/NoteAboutLife/”/]

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Nu pot sa cred ca si voi ati preluat stirea asta, pentru ca ma asteptam la altceva de la un site „de nisa”.
E facut in wordpress in puii mei…

Luminița Nițoiu

Sa fim seriosi, in zilele noastre nu se mai poate spune ca platforma software dicteaza statutul unui program. Atata vreme cat exista componenta de relationare, iar scopul este acela al socializarii, reteta este completa.

Inteleg, poti critica simplitatea / erorile etc. Dar se pare ca este, intr-adevar, o retea sociala.

Mai departe, totul tine de investitie si marketing 😉

Adica si cacatul, prezentat cum trebuie, e gustos. Superb raspunsul tau, dar astept parerea cuiva din playtech care are cunostinte in domeniul IT, eventual chiar in dezvoltare web 😉

Radu Neagu

Costin, dar ce te deranjează legat de acest ”site de socializare”? 🙂

noteaboutlife

Va certati degeaba…nici nu mai merge…server not found…sa-l „pushcatzi” site de socializare….azi 11-02-2014

Luminița Nițoiu

Vad ca merge…

ba costin eu te sustin.Pe un alt site am citit ca e expert in IT,nu stie nici un limbaj pt web ? :O,daca da,incepe de la 0 bro :D,arata-ne ce poti.

@costin si @CorectCostin
Da, e facut in wordpress dar totusi ESTE facut. Conceptul face mult in ziua de azi, si conceptul acestui site e unul destul de interesant si original in opinia mea. Nu mai e cale lunga pana la un investitor si la formarea unei mici echipe de programatori care sa transforme acest concept intr-o afacere de succes. Problema e ca romanii critica mult dar fac prea putin, sau nimic. La criticat suntem buni cu totii, dar cand este vorba sa facem ceva, ne dam in spate ca e mai usor sa stai pe banca si sa comentezi, nu? Totusi trebuie luat in seama faptul ca acest om a crescut in cine stie ce conditii si fara parinti, dar in ciuda acestui fapt a reusit sa faca ceva de admirat.Daca se apuca de droguri si cersit in tari straine era mai bine? Mai bine ii criticati pe cei care ne trag tara in jos, nu pe baiatul asta. Nu ii iau apararea, nu am nici un interes, dar totusi trebuie sa priviti problema si din punctul asta de vedere. Tare is curios daca voi ati fi avut viata lui unde ati fi in ziua de azi.

ce treaba are trecutu si ideea lui cu faptu ca e prezentat ca un expert in IT si face un site in wordpress? expertule scrie cod si good luck cu ideea ta,ca nu pare rea.

Bine maaaaaai.. si marmota invelea…Rahat turcesc(cunoscatorii stiu de ce) ambalat in poveste trista. Cu mila n-o sa faca 100 mii de utilizatori.
Mi-am creat cont de curiozitate.. e ceva absolut banal. Lucrez de un an de zile sa fac o comunitate de fotografie(site-ul din semnatura).. scris totul de la 0, testare, optimizare si vine un putzache.. si bre.. retea sociala sustinuta vezi draga doamne de „vedetele din romania”.
Cand o sa fie in stare sa protejeze un folder cu poze atunci mai vorbim, si nu neaparat din htaccess.. ci doar cu un banal fisier de index aruncat acolo.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail