Nokia Lumia 625 a fost identificat in China, putin dezamagitor

Nokia Lumia 625 a fost identificat in China, putin dezamagitor

Exista un anume produs care lipsea din seria de smaprthone-uri Nokia, si anume acel model accesibil cu un ecran mare, Lumia 625.

nokia_lumia_625

Zvonuri legate de un astfel de dispozitiv vin tocmai din China si se refera la un ecran de 4,7 inci pe care ruleaza un sistem de operare Microsoft, cel mai probabil Windows Phone 8. Din ce se aude, acesta ar fi unul dintre cele mai mari ecrane intalnite pe smartphone-urile Nokia, iar ca specificatii telefonul ar fi dotat cu un procesor dual-core Snapdragon, 512 MB memorie RAM si cu o baterie de 200 mAh. Rezolutia este de doar 800×480 pixeli, dezamagitor de altfel pentru diagonala sa, dar sper ca va fi un trend de care se va tine cont si pentru dispozitivele cu Windows Phone si ca vor creste in curand si rezolutia acestor dispozitive.

Nokia Lumia 625 va intra probabil la vanzare undeva la sfarsitul lunii iulie sau inceputul lunii august pentru aproximativ 320 dolari.

Vestea proasta este ca va fi disponibil doar in China pentru moment, iar motivul se datoreaza cerintei pietei chinezesti pentru dispozitive cu ecran mare. Pentru Europa, cu specificatiile mentionate mai sus, acest model sigur nu va face o cifra rezonabila de vanzari.

Citește și: