29 aug. 2013 | 15:10

Samsung C410W: Noile imprimante cu NFC, lansate in Romania

ACTUALITATE
Samsung C410W: Noile imprimante cu NFC, lansate in Romania

Astazi au fost anuntate in Romania primele imprimante Samsung C410W, cu laser si tehnologia NFC (Near Field Communication), care permit imprimarea direct de pe smartphone.

Samsung C410W

Noua gama de imprimante Xpress C410W include modelele Samsung C410W, C460W si C460FW si este recomandata atat pentru folosire acasa, cat si la birou.

Seria Xpress C410W se conecteaza wireless cu dispozitivele mobile. Pot fi imprimate fotografii, documente, e-mail-uri si continut web, pot fi realizate scanari si trimise documente prin fax, prin conectarea smartphone-ului la imprimanta. Cele trei modele pot imprima pana la 18 pagini pe minut (ppm) in alb-negru si patru pagini color pe minut. Imprimantele vin, ca de obicei, cu cartuse de toner de test, asa incat va trebui sa aveti grija de acest aspect.

Noile imprimante Samsung C410W sunt compatibile cu Google Cloud Print, asa ca pot imprima prin intermediul conexiunii la internetul de oriunde, cu orice dispozitiv inteligent, fara a fi nevoie de un smartphone cu tehnologia NFC sau de aplicatia Samsung Mobile Print instalata.

Noile modele vor fi disponibile pentru testare sambata, 31 august, la Baneasa Shopping City, la insula Samsung, intre orele 13:00 si 21:00.