Noile boxe Logitech Z600: eleganta pentru trei dispozitive simulatan

Noile boxe Logitech Z600: eleganta pentru trei dispozitive simulatan

 

Logitech Z600 este un sistem audio nou lansat care arata intr-adevar elegant si suporta pana la trei dispozitive conectate in acelasi timp.

Logitech Z600

Bluetooth Speakers Z600 poate fi folosit pentru continut  audio de pe PC, smartphone sau tableta, prin conectivitate wireless. Sistemul suporta trei dispozitive active simultan, iar permutarea se face simplu: pui pauza unui dispozitiv si ii dai play celuilalt. Distanta fata de boxe poate depasi 9 metri.

Pentru aparatele care nu permit streaming audio sau schimbarea intre dispozitive, noul sistem Logitech are si un transceiver USB Bluetooth, pentru conectare wireless la computere care nu dispun de tehnologia Bluetooth. In plus, boxele pot fi conectate la orice dispozitiv cu un audio output folosind input-ul auxiliar de 3,5 mm.

Design-ul este placut, minimalist, se incadreaza bine cu diverse dispozitive, chiar daca sistemul a fost conceput in special cu gandul la estetica Apple.

Intreaga parte superioara a boxei drepte este ocupata de un disc tactil. Pentru a modifica volumul, trebuie sa glisezi degetul in jurul marginii acestui disc. Butonul de pornire, conectarea la Bluetooth si jack-ul de 3,5 mm sunt pozitionate discret in spate.

Sistemul Logitech Z600 va fi disponibil in Europa incepand din luna august 2013, la un pret recomandat de 149 euro.

Citește și:
Etichete: