Noi detalii despre primul smartwatch Samsung – Galaxy Gear

Noi detalii despre primul smartwatch Samsung - Galaxy Gear

Desi sunt sanse foarte mari ca sa fie lansat in cadrul evenimentului de pe 4 septembrie de la Berlin, acum il vedem prima oara in imagini.

galaxy-gear-1

Aparent, cei de la VentureBeat, prin intermediul unor circumstante extraordinare, au reusit sa puna mana zilele trecute pe primul ceas inteligent al celor de la . Desi nu au reusit sa faca poze la dispozitivul cu care s-au jucat, au imortalizat macar cateva cadre dintr-un film de prezentare intern al sud coreenilor.

Din acest set nou de informatii, smartwatch-ul are un ecran de trei inci, integreaza difuzoare si ascunde si o camera de 4 megapixeli undeva in curea. Ca utilizare, editorii de la VentureBeat descriu aparatul ca fiind relativ usor, insa foarte masiv si gros, cu o curea foarte lata. Desi are margini foarte subtiri la ecran pe laterale, in partea de sus si de jos nu mai este la fel de compact.

La capitolul functionalitate, Galaxy Gear suporta toate comenzile specifice S Voice, plus o serie de aplicatii de sanatate, gen pedometru si un monitor pentru ritm cardiac si calorii. Printr-o aplicatie speciala, utilizatorii pot face poze la mancare si ulterior o pot clasifica.

Desi sunt semne ca ar functiona si fara un smartphone in imprejurimi, gadgetul din imagine este in primul rand un partener perfect pentru utilizatorii de telefoane inteligente. Permite accesul la lista cu apeluri recente, are aplicatii pentru cele mai populare retele sociale si un modul WiFi pentru acces la internet independent de alte dispozitive. Aparent, autonomia se rezuma la zece ore, o cifra destul de mica daca pe parcursul unei zile extinse de lucru nu ajungeti aproape de priza.

samsung galaxy gear smartwatch

Citește și: