No Man’s Sky își face apariția la VGX Awards cu un trailer deosebit [VIDEO]

Pentru un studio cu o echipă atât de mică, trailer-ul pentru No Man’s Sky, jocul realizat de Hello Games, este unul deosebit.

No Man's Sky

Hello Games este creatorul jocului Joe Danger, un indie destul de reușit la vremea lui, și, cu siguranță nu există nici o asemănare între acel joc și No Man’s Sky. O lume 3D foarte detaliată, galaxii generate aleator, planete și suprafețe ale acestora foarte detaliate sunt doar câteva elemente pe care le oferă trailer-ul la prima vedere. Explorarea se poate face atât pe uscat, cât și pe apă sau în aer, iar cel mai interesant element pare să fie lupta între nave.

„Este un joc imens, ne doream să realizăm un joc care poate fi explorat și doaream să realizăm un joc cât mai realistic”, a declarat Sean Murray de la Hello Games, într-un interviu cu Polygon.

Ambiția este un lucru mare și este probabil sentimentul ce i-a susținut pe dezvoltatorii acestui joc. Nu a fost specificată încă o dată de lansare pentru No Man’s Sky, însă estimările spun că ar trebui să fie gata undeva la începutul anului 2015, dacă nu chiar la sfârșitul anului 2014, pentru a prinde desigur perioada de sărbători.

19:00 10.12.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video