Nexus 5 se pregătește de un update Google Now

Nexus 5 se pregătește de un update Google Now

Google Now va deveni și mai inteligent, prin intermediul unui update pe care îl vor primi momentan doar posesorii de Nexus 5. 

Google Nexus 5

Asistentul Google Now va avea capabilitatea de a răspunde vocal mai multor comenzi primite de la utilizator. Acesta va putea de asemenea să caute în aplicații și să le pornească, precum și să afișeze mai multe informații în meniul Google Now, informații bazate pe locația utilizatorului.

Capabilitățile din acest update Google Now nu se opresc aici. Faptul că ar putea la rândul lui să pună întrebări atunci când are mai multe opțiuni, de exemplu, când ai mai mulți de ”Gigel” în listă și nu știe exact pe care din ei să îi sune, ori să te întrebe dacă vrei să îi suni sau să le trimiți un mesaj text, este o opțiune foarte interesantă. Capabilitatea de a căuta restaurante și a face rezervări se poate dovedi de asemenea foarte utilă în cazul în care ești la volan.

Cardurile Google Now vor deține informații mult mai detaliate. De exemplu pentru un muzeu sau alt obiectiv turistic ar putea arăta și orele de funcționare și prețurile biletelor, totul într-o interfață simplă și elegantă.

Multe dintre aceste funcții de căutare vor fi, din păcate, disponibile doar pe Nexus 5 și, ce este și mai rău pentru publicitatea lui Google, aceste funcții nu au fost disponibile la lansare. Cel mai probabil, acestea vor ajunge pe telefon, mâine, 13 noiembrie. Dacă toate telefoanele Nexus 5 vor primi acest update Google Now la timp, vom avea și noi ocazia să le testăm pe dispozitivul din laborator.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: