Need for Speed: Most Wanted – Wii U Trailer

, 15 Mar, 12:59

Jocul de curse de la Criterion lansat toamna trecuta pe PC, Xbox 360, PlayStation 3 si PS Vita va ajunge in curand si pe Wii U. Pentru a sublinia avantajele platformei de jocuri de la Nintendo, EA a lansat un trailer care include si cateva secvente de gameplay.

Atractia principala este evident Wii U GamePad, care poate fi folosit atat pentru joaca independenta de un televizor, cat si in tandem cu un controller diferit. In trailerul de fata vedem cum un simplu Wii Remote poate sa fie folosit pentru a conduce masina, in timp ce jucatorul secundar poate schimba in orice moment setarile de trafic, efectele meteorologice, masina sau orice i se pare ca poate schimba experienta de joc a partenerului.

Cu toate acestea, jocul nu ofera posibilitatea de joc multiplayer splitscreen sau dualscreen. Pentru curse alaturi de alti oponenti umani, jocul va trebui incercat online. Need for Speed: Most Wanted vine in Europa pe Wii U saptamana viitoare, pe data de 21 aprilie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail