Folie de protectie pentru tablete… lovite cu ciocanul la MWC 2013

Folie de protectie pentru tablete... lovite cu ciocanul la MWC 2013

La MWC 2013, numarul inventiilor este mult prea mare pentru a fi prezentat in totalitate, incercam sa fim insa atenti la produse care au o aplicabilitate reala in piata de dispozitive mobile.

Folia pentru tableta rezistenta

O folie de protectie pentru tablete PC este un astfel de produs. Dar… rezistenta la ce? Ei bine, dupa cum sugereaza si imaginea de mai sus, folia este rezistenta la lovituri de ciocan. Stim ca Gorilla Glass ofera o protectie foarte buna la zgarieturi, este totusi realizat din sticla, pe cand aceasta folie este realizata dintr-un polimer ce absoarbe socurile destul de bine. Materialul functioneaza foarte asemanator cu buretele cu memorie din care sunt facute si acele perne si saltele foarte scumpe.

Folia vine intr-o multime de dimensiuni si este compatibila cu un numar mare de tablete si smartphone-uri si cel mai probabil va fi disponibila si la noi pe la mijlocul verii. Cel putin asa spun chinezii care o produc. Pretul se pare ca nu va fi semnificativ mai mare decat cel al unei folii obisnuite.

Demonstratia a fost realizata de repetate ori in timp ce eram noi la stand, iar tableta cu folie de protectie este inca si acum in stare de functionare perfecta.

folie tableta

Citește și: