22 mart. 2013 | 14:30

Might & Magic X: Legacy anuntat oficial

ACTUALITATE
Might & Magic X: Legacy anuntat oficial

Ubisoft a anuntat un nou captiol din saga Might & Magic. Este vorba despre cel de-al zecelea titlu al seriei principale de RPG-uri bazate pe universul Might & Magic, primul de acest fel anuntat in ultimii 11 ani.

Might & Magic X Legacy

Cei mai multi dintre noi sunt familiarizati cu subseria Heroes, cel de-al treilea titlu fiind inca popular la nivel mondial printre fanii de strategie turn-based. Ei bine, Might & Magic X: Legacy va continua firul narativ din punctul in care Heroes VI l-a lasat. Acesta va pune jucatorul la „carma” unui grup de patru aventurieri, ale caror actiuni vor determina soarta orasului Karthal. Ce atrage atentia la acest nou joc Role Playing, este faptul ca sistemul vechi de lupta al seriei Might & Magic va fi in continuare prezent intr-o forma foarte cunoscuta veteranilor seriei.

Evident, Ubisoft sustine ca jocul a primit actualizari pe partea de gameplay, insa schimbarile nu par a fi radicale. Chiar si stilul grafic abordat aminteste de vechile jocuri, iar putinele secvente de gameplay din trailerul de mai jos sugereaza ca nu va fi un joc pentru toata lumea, fanii vechi seriei fiind clar publicul tinta.

Might & Magic X: Legacy este in dezvoltare in cadrul studioului Limbic Entertainment, responsabil si pentru contributii la Heroes VI si este programat sa fie lansat in cursul anului curent.