Microsoft si-a pus la punct aplicatia YouTube de Windows Phone 8

Microsoft si-a pus la punct aplicatia YouTube de Windows Phone 8

Microsoft tocmai a facut un update al aplicatiei YouTube pentru Windows Phone 8. Si ce update!

Aplicatia YouTube Windows Phone 8

Daca anterior aplicatia era un simplu link spre interfata YouTube de mobil, acum vorbim despre o versiune completa, care valorifica foarte bine optiunile sistemului de operare. Ca or fi fost probleme de compatibilitate Google, cu blocarea accesului WP8 la datele YouTube de cautare si rating, ca o fi fost un soi de discriminare comparativ cu Android si iOS nici nu mai conteaza – avem o aplicatie curata, bine gandita, bine prezentata.

Pot fi accesate acum clipuri si canale video, playlist-uri, pot fi create lagaturi cu Windows Phone 8 Start Screen pentru acces rapid. De asemenea, Microsoft ofera suport pentru conturi YouTube, ceea ce inseamna ca va puteti organiza profilul, propriile upload-uri si playlist-uri. Utilizatorii WP8 isi pot distribui preferintele pe retele sociale, email sau prin mesaje text.

Interesanta si foarte utila este optiunea Kid’s Corner a Windows Phone, care limiteaza continutul bazat pe setarile din YouTube Safety Mode.

Utilizatorii de Windows Phone erau nevoiti sa apeleze la variante alternative pentru accesarea YouTube, precum Metrotube sau versiunea mobila a Google de YouTube, asa ca noua actualizare facuta de Microsoft aplicatiei este o schimbare mai mult decat binevenita.

Citește și: