Microsoft relaxeaza restrictiile pentru aplicatiile de Windows Phone

Microsoft relaxeaza restrictiile pentru aplicatiile de Windows Phone
10:17 30.09.2013

Pentru cei care interactioneaza cu mai multe dispozitive cu Windows Phone, zilele trecute.

Microsoft Windows Phone octombrie 8

Daca sunteti utilizator de si cumparati deseori aplicatii, pana acum le puteati instala doar pe un numar limitat de cinci dispozitive. Printr-un sistem de autorizare a aparatelor, restrictia descrisa anterior va mai fi valabila doar pana pe 9 octombrie. La momentul respectiv, limita nu va fi eliminata complet, in schimb, va fi mult mai relaxata. Numarul aparatelor va creste de 5 la 81. E curios cum s-a ajuns la o cifra atat de exacta, dar important este ca puteti schimba fara probleme terminalele cu Windows Phone. Puteti instala si cateva aplicatii pe terminalele persoanelor apropiate din viata voastra, fara sa mai fiti stresati ca depasiti limita.

,,Schimbarea pe care o introducem va reduce presiunea pe care cei mai multi clienti activi o simt in momentul in care vor sa-si acceseze aplicatiile favorite de pe orice dispozitiv, in plus va oferi dezvoltatorilor posibilitati aditionale de monetizare.”

Cei de la Microsoft sunt foarte mandri de schimbarea introdusa prin aceasta relaxare a regulilor. Ce-i drept, pe iOS sau Android nu exista astfel de restrictii, la nici un nivel. Daca ai cumparat o aplicatie de navigatie de 250 de lei prin intermediul unui iPhone, nimeni nu te opreste sa-ti introduci numele de utilizator si parola pe alte 1000 de iDevice-uri si sa instalezi respectiva aplicatie fara nici un alt giumbusluc.

Este un semn bun ca si Microsoft se aliniaza regulilor de piata imbratisate de Google si Apple si ca relaxeaza regulile aferente magazinului virtual Windows Phone Store.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI