Microsoft aduce update-uri importante pentru motorul de cautare Bing

Microsoft aduce update-uri importante pentru motorul de cautare Bing

Microsoft aduce update-uri importante motorului de cautare Bing, si anume posibilitatea de a afisa sugestii imediat ce incepi sa cauti un cuvant.

microsoft_bing

Nu este un lucru nou, altii au implementat deja aceasta tehnologie in motoarele lor de cautare. Pe de alta parte, Microsoft spune ca aceste cautari au loc in fundal si proceseaza mai multa informatie decat sugestia cuvantului in sine. Internet Explorer 11 va fi singura versiune de browser a companiei ce va suporta aceasta functie, acelasi browser care se lauda a fi cu 30% mai rapid decat oricare altul.

Atunci cand incepi sa cauti un cuvant, pe langa predictia acestuia, Bing deja a inceput cautarea si o filtreaza pe masura ce te apropii de finalul cuvantului. Rezultatul este o incarcare foarte rapida a rezultatelor. Microsoft specifica si faptul ca acea cautare este optimizata pentru a nu consuma multe resurse de energie sau banda de internet, in special pentru dispozitivele mobile. Aceasta randare intuitiva se bazeaza mai ales pe faptul ca utilizatorii acceseaza de regula primele rezultate dintr-o cautare, prin urmare doar aceele pagini vor fi randate in prealabil.

Sunt curios ce efecte are aceasta tehnologie asupra marketingului, cate din aceste pagini pre-randate vor fi cele care beneficiaza de reclama platita si cate sunt vizibile printre primele rezultate doar prin forte proprii.

Probabil ca acum este momentul in care trebuie sa ne gandim daca dorim sa aparem primii in motoarele de cautare sau vrem sa fim si noi prezenti pe internet.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: