LinkedIn sarbatoreste 200 milioane de utilizatori cu un infografic

LinkedIn sarbatoreste 200 milioane de utilizatori cu un infografic

Cu toate ca Facebook conduce detasat la capitolul popularitate topul retelelor de socializare, LinkedIn se pare ca a creascut incet si sigur.

linkedin

LinkedIn tocmai a anuntat depasirea unui nou prag referitor la utilizatori. Pe blogul companiei, echipa din spatele retelei profesionale de socializare a celebrat depasirea pragului de 200 milioane de utilizatori la nivel global. Pentru a pune aceasta realizare intr-un context, cei de la LinkedIn au realizat si un infografic plin de informatii utile pe care il puteti vedea mai jos.

Astfel aflam ca utilizatorii LinkedIn sunt din 200 de tari si ca in SUA se regasesc cei mai multi dintre ei. Pe langa 74 de milioane de conturi din Statele Unite, LinkedIn mai are 11 milioane de utilizatori in Anglia si 7 milioane in Canada. In India sunt 18 milioane de conturi iar in Brazilia 11 milioane. Exista si un top cu cele mai urmarite personalitati pe LinkedIn condus de Richard Brason, urmat de Barack Obama, Deepak Chopra, Anthony Robbins si Jeff Weiner.

Pentru ca un astfel de eveniment avea nevoie si de o replica memorabila din partea unei figuri importante din companie, Deep Nishar – SVP LinkedIn a afirmat ,,Aceasta este un prilej sa ne reamintim de amprenta globala si amploarea impactului pe care reteaua noastra il are in fiecare zi.

LinkedIn este una dintre retele de socializare al carei succes nu a fost niciodata constant. Chiar si in aceste conditii insa, reteta de business a fost una profitabila inca de la inceput motiv pentru care Facebook, cel putin la acest capitol, trebuie sa ia niste lectii.

200M_Milestone_Final