LG GPad 8.3 Hands-on la IFA 2013 [VIDEO]

LG GPad 8.3 este probabil una dintre cele mai interesante produse prezentate in cadrul conferintei de la LG de la IFA 2013.

Am avut ocazia sa ne jucam si noi putin cu ea si sa intelegem cat de bine ar putea fi vazuta de catre public. Trebuie sa recunosc ca mi-a lasat o impresie placuta. Constructia este de o calitate superioara, usoara, rigida si cu un display ce depaseste asteptarile. Procesorul Snapdragon S600 se misca foarte bine si isi depaseste atat ca specificatii cat si ca performanta concurentii directi, Samsung Note 8 si iPad mini. E drept, in scurt timp probabil ca Apple va veni cu un alt model de tableta cu aceeasi diagonala. Oricum, la momentul actual, LG GPad 8.3 este cea mai buna tableta cu aceasta diagonala.

Aplicatiile QPair si QSlide sunt destul de interesante. QSlide in principiu necesita putin timp pentru obisnuinta, dupa care navigarea printre cele trei aplicatii deschise simultan si lucrul cu ele devine foarte intuitiv. La capitolul sunet, in pofida faptului ca era o galagie imensa la standul producatorului, in paralel ruland prezentarea oficiala a tabletei pe ecranul de proiectie din centrul salii, se aude destul de bine, cu o claritate multumitoare.

Cam atat momentan despre LG GPad 8.3, asteptam sa apara si in magazine.

LG GPad 8.3

16:00 09.09.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video