LG F5 in Unboxing [VIDEO]

LG F5 in Unboxing [VIDEO]

In timp ce smartphone-uri ca Samsung Galaxy S4 sau HTC One isi gasesc loc in buzunarul tot mai multor entuziasti, nu trebuie sa uitam ca exista printre noi o categorie de utilizatori care nu isi poate permite dotarile premium ale aparatelor mai sus amintite.

LG F5

Gigantul LG se straduieste cu un succes din ce in ce mai mare sa se ocupe de nevoile acestui segment al pietei smartphone-urilor, reusind prin LG F5 sa livreze un handset pregatit pentru viteze 4G.

O scurta privire peste specificatiile telefonului LG F5 promite o serie intreaga de dotari demne chiar si de un telefon din clasele superioare de pret. Un display IPS de 4,3 inchi, un dual core la 1,2 Ghz din clasa Snapdragon si 8 GB de capacitate de stocare interna, completata de posibilitatea de extindere a acesteia cu ajutorul unui slot micro SD ce suporta capacitati de pana la 32 GB, vin sa rotunjeasca capacitatile handset-ului.

Vi se pare ca versiunea de Android 4.1 compenseaza beneficiul unui pret mai scazut fata de gama superioara a smartphone-urilor? LG F5 costa aproximativ 1.000 lei.

Citește și:
Etichete: