Laptopurile Toshiba vin cu McAfee Antivirus

Laptopurile Toshiba vin cu McAfee Antivirus

Incepand de la jumatatea lunii februarie Toshiba livreaza laptopurile sale impreuna cu un antivirus McAfee Anti-Virus Plus 2013.

Toshiba_McAfee

Spre deosebire de alte companii Toshiba s-a decis sa faca un pas in fata in privinta securitatii si ofera acum o suita anti-virus completa pentru clientii sai, McAfee Anti-Virus Plus 2013. Pana acum licenta de anti-virus era o optiune pentru care utilizatorul trebuia sa plateasca in plus, programul preinstalat pe laptop fiind disponibil in versiunea de test.

“Suntem mereu in cautarea de solutii noi care sa aduca clientilor nostri plus valoare. In urma cercetarilor de piata am gasit metoda optima de securitate a datelor. Utilizatorii doresc sa comunice, sa navigheze pe Internet si sa faca cumparaturi online, fara riscuri. Am dorit sa reducem sau sa eliminam potentialul risc de securitate, iar pentru asta am analizat mai multe solutii si intr-un final am ales McAfee®.”

a precizat Ivan Doubell, Head of Marketing la Toshiba.

Era un pas relativ normal pe care ma astept sa il faca si multi alti producatori. Pe langa acesta Toshiba se mandreste si cu agarantia extinsa pe care o ofera clientilor sai, acea No Matter What Guarantee. Acer de exemplu avea obiceiul sa instaleze o multime de programe freeware sau shareware, in speranta ca utilizatorul le va achizitiona in versiune completa dupa perioada de test. Ca orice alt utilizator am dezinstalat imediat aceste programe pentru ca mai mult ingreunau pornirea si funtionarea sistemului de operare. Parteneriatul lui Toshiba cu McAfee era unul normal, avand in vedere colaborarea lor indelungata, nu as putea spune ca a fost o decizie mult „analizata”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: