iPhone 5S Unboxing [VIDEO]

iPhone 5S Unboxing [VIDEO]

iPhone 5S a poposit si la noi in redactie in varianta Space Grey, de la qwerty.ro. Nu am rezistat si am realizat un scurt unboxing pentru cei mai putin rabdatori dintre voi.

iPhone 5S Unboxing

Desigur, clipul de mai jos, iPhone 5S Unboxing, este insotit si de o galerie de imagini, asa cum ii sade bine noului iPhone, urmand sa revenim in cel mai scurt timp cu un preview si cu review-ul complet al acestui produs atat de asteptat. Vizionare placuta cu iPhone 5S Unboxing!

iPhone 5S Cutie

La prima vedere, arata la fel ca si iPhone 5. Aceeasi cutie, aceleasi accesorii, cablu de date, casti, si aceeasi mufa Lightning pentru incarcare si transfer de date. Dupa cum am mentionat mai devreme, avem varianta Space Grey, Champagne Gold fiind extrem de greu de gasit, iar a treia culoare, gri, fiind deja folosita pentru iPhone 5.

iPhone 5S Home Senzor

iPhone 5S Blitz Camera

Singurele doua modificari vizibile sunt pe partea frontala, la butonul de Home, care detine acum si un cititor de amprente pentru deblocarea mai rapida a telefonului, si pe partea din spate, la camera foto, unde se pot observa doua LED-uri de blit, fata de unul singur in varianta anterioara.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/iPhone 5S Unboxing/”/]

In rest, aceleasi finisaje elegante, aceleasi dimensiuni, aceeasi greutate, chiar daca la interior puterea de procesare este net superioara. Insa, despre acestea, in urmatoarele articole.

Citește și: