InstaBlender îţi combină fotografiile într-un mod creativ pe WP8

InstaBlender îţi combină fotografiile într-un mod creativ pe WP8

Pentru că niciodată nu v-aţi deformat suficient fotografiile, InstaBlender pentru Windows Phone vi le şi combină.

InstaBlender microsoft windows phone 8

Este vorba de o nouă aplicaţie gratuită pe care o găsiţi exclusiv în Windows Phone Store-ul celor de la Microsoft. Vine fără nici un fel de reclame şi reprezintă rezultatul efortului de dezvoltare al lui Thomas Tsopnakis. Poartă numele de InstaBlender şi, deși poate sta la baza unor rezultate foarte haotice, se poate reflecta şi în şi original.

Ca de obicei, în cazul aplicatiilor de editare foto pentru smartphone-uri, nu necesită nici un talent special. Este suficient sa instalaţi aplicaţia, să alegeţi două fotografii şi să începeţi procesul de mixaj între ele cu o precizie elveţiană. Pentru a avea un punct de start vizavi de rezultatul pe care l-aţi putea obţine, puteti alege unul dintre ce 15 template-uri pe care le puteţi experimenta printr-un simplu tap.

După ce aţi trecut printr-un preset, puteti ajusta în InstaBlender un amalgam imens de detalii aferente fotografiilor datorită Nokia Imaging SDK. Acesta este numele librariei de unelte folosite pe partea de editare. Din câteva atingeri, puteti adăuga rame, puteti schimba orientarea, puteti adăuga linii de text, puteţi ajusta elemente precum luminozitate, contrast, expunere sau saturaţie şi, nu în ultimul rând, puteti aplica şi filtre. Asta nu e tot. În orice moment vă puteţi întoarce de unde aţi pornit printr-un sistem foarte prietenos de undo-redo care include până şi o evidenţă a numărului de modificări executate.

După muncă şi răsplată, la final puteti exporta rezultatul în format de înaltă rezoluţie, 1200 x 1200 de pixei, sau îl puteţi partaja prin intermediul opţiunilor native din Windows Phone. În concluzie, indiferent cât aţi lucrat la un mixaj, puteţi sta liniştiţi că din câteva tap-uri rezultatul poate ajunge pe Facebook sau .

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: