Insignia 5X, noul smartphone GoClever cu aeroDisplay și două modele de baterii

Insignia 5X, noul smartphone GoClever cu aeroDisplay și două modele de baterii

GoClever a anunțat noul model Insignia 5X, cu sistem aeroDisplay integrat și două modele de baterii incluse.

Insignia 5X

Noul smartphone GoClever are un nume care te face sa te gandesti automat la modelul așa-zis de lux (lux de masă) al lui Opel, Insignia. Compania țintește destul de sus, cel puțin acesta este sentimentul pe care mi-l transmite prin numele ales. În plus, în comunicatul de presă sunt anunțate „performanţe remarcabile” pentru Insignia 5X. Să vedem ce este așa remarcabil. Liniile de design sunt cam rudimentare, iar dunga lucioasă de pe margine îmi creează senzația unui telefon ieftin, ceea ce este și adevărat, de altfel. Să trecem însă în revistă și specificațiile anunțate de companie.

Terminalul este dotat cu display IPS 1080p cu diagonala de 5 inci și are procesor QuadCore de 1,5 GHz Cortex A9 A7, GPU SGX544, 1 GB RAM și 4 GB memorie flash. Cele două camere foto integrate sunt peste medie – una posterioară, cu o rezoluție de 13MP, și una frontală, de 2MP. Sistemul de operare este Android 4.2. Insignia 5X are conectivitate Wi-Fi, Bluetooth, GPS, radio FM și funcția de hotspot mobil.

Modelul GoClever Insignia 5X include două modele diferite de baterii, fiecare însoțit de o carcasă posterioară potrivită dimensiunilor acestora – o variantă subțire, de 2000 mAh, și una cu o autonomie mai ridicată, de 4000 mAh.

Tehnologia aeroDISPLAY menționată la începutul știrii este un dispozitiv, probabil de tipul dongle-ului Allview sau InfoTouch. Scopul său este de a permite utilizatorului să afișeze imaginile de pe ecranul smartphone-ului pe orice televizor, monitor sau proiector compatibil.

Telefonul vine și cu o serie de preinstalări: Office, player multimedia, file manager, Facebook, Skype și aplicația de navigație GPS Mireo.

GoClever Insignia 5X va veni cu un preț de 1000 lei (999 lei, mai exact, după datele oficiale), în variante cromatice auriu, burgundy și violet. Se pare că va exista o promoție, cu dongle-ul aeroDISPLAY gratuit, după care acesta se va vinde separat, la 90 lei.

Insignia 5X

Citește și:
Etichete: