În câteva zile, GTA San Andreas vine pe iOS şi Android

În câteva zile, GTA San Andreas vine pe iOS şi Android

Dacă vă e dor de încă un joc GTA, după ce aţi pierdut ore în şir prin , în curând GTA San Andreas va ajunge pe iOS şi Android.

grand theft auto gta-san-andreas-ios-android

În urmă cu doi ani, la aniversarea a zece ani de la lansarea Grand Theft Auto 3 pe console şi PC, Rockstar Games a portat popularul joc pe iOS, doar ca la scurt timp să ajungă şi în Google Play. Pentru că trezise deja apetitul jucătorilor, un an mai târziu, un alt joc din serie, GTA Vice City beneficia de acelaşi tratament.

Acum, într-o perioadă în care GTA V a depăşit orice recorduri imaginabile pentru un joc video şi a ocupat , un nou titlu care a făcut istorie se pregăteşte să-şi găsească loc pe iDevice-uri, Androide şi ,,alte platforme mobile”. Este vorba de GTA San Andreas.

Pachetul care va fi disponibil cu această ocazie specială, din fericire, a beneficiat de un upgrade semnificativ faţă de ceea ce ne puteam juca în 2004 pe PC sau PS2. Ca acoperire, include San Fierro, Las Venturas si Los Santos. Grafica a trecut printr-un proces de actulizare ce include umbre dinamice şi mai detaliate, o paletă coloristică mai bogată şi o distanţă mai mare la care puteţi vedea mediul ambiant. Maşinile şi caracterele includ atât de multe detalii şi poligoane încât versiunea ce urmează să ajungă pe mobile luna viitoare poartă numele de ,,cea mai arătoasă versiune de San Andreas de până acum” într-un comunicat al celor de la Rockstar.

Cum s-a întamplat şi în trecut, cu celelalte jocuri portate, vor fi suportate mai multe moduri de a interacţiona cu personajele pentru a vă găsi sistemul de control care vă încântă cel mai mult. În plus, acesta se va număra printre primele jocuri ce includ suport oficial pentru controllere de gaming Moga şi Logitech lansate în ultima perioadă pentru iDevice-urile cu iOS 7.

O dovadă în plus a faptului ca platforma de mobile a celor de la Microsoft este privită cu ochi din ce în ce mai buni de dezvoltatori constă în faptul că GTA San Andreas, din start, va funcţiona şi pe Windows Phone, nu doar pe iOS, Android sau Kindle.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: