i’m Watch: Ceasul inteligent cu Android de la MWC 2013

i'm Watch: Ceasul inteligent cu Android de la MWC 2013

Compania italiana „i’m” a venit anul acesta pentru prima data la Mobile World Congress cu produsul sau inovativ i’m Watch. Acesta este un ceas de mana inteligent, care se conecteaza la un smartphone cu Android sau iOS si imbogateste experienta de utilizare oferind notificari si control de la distanta.

i'm Watch

Ceasul cantareste doar 170 de grame si vine in trei variante: Color, Tech si Jewel. Cea mai ieftina varianta, Color, vine la un pret de 300 de euro si ofera o carcasa de aluminiu, in diverse culori vii. Aceasta clasa este destinata tuturor si nu pierde niciun fel de capabilitati, desi este disponibila la un pret mult mai mic decat restul. Clasa Tech se diferentiaza prin includerea unei carcase de titaniu, in timp ce clasa Jewel este pentru cei care vor sa isi etaleze opulenta si poate sa ofere carcasa din aur sau argint si pot atinge preturi de pana la 15.000 de euro.

Orice varianta alegeti, veti primi acelasi hardware cu procesor IMX233, 4 GB memorie interna, 128 MB RAM, sistem de operare bazat pe Android si o baterie care functioneaza o zi intreaga de standby sau cinci ore de utilizare continua cu Bluetooth activat. i’m Watch functioneaza si ca un headset bluetooth si dispune si de un magazin de aplicatii numit i’market.

Mai jos puteti vedea un clip inregistrat la standul i’m Watch de la Mobile World Congress 2013, in care sunt prezentate cateva dintre functiile acestui gadget.

Citește și: