Huawei anunta Ascend G 615 – Un nou smartphone quad-core (VIDEO)

Huawei anunta Ascend G 615 - Un nou smartphone quad-core (VIDEO)

Huawei a lansat pe piata din Germania un nou smartphone quad-core, Ascend G 615.

 HUAWEI Ascend G 615

Producatorul chinez anunta inca un telefon inteligent cu specificatii avansate si la un pret accesibil. Mai exact, Ascend G 615 este un terminal cu ecran IPS 720p de 4,5 inci (330 ppi), procesor quad-core la 1,4 GHz, 1GB RAM, 8 GB memorie interna si suport pentru carduri microSD. Din punct de vedere al conectivitatii, smartphone-ul ofera Wi-Fi cu suport DLNA, Bluetooth si 3G. Camerele foto/video sunt si ele prezente, una secundara de 1,3 megapixeli, pentru apeluri video si cea principala de 8 megapixeli cu blit dual-led, autofocus si functie HDR, care reuseste sa filmeze 1080p.

Ascend G 615 va fi disponibil incepand de luna viitoare, initial pe piata din Germania si va veni livrat cu Android Ice Cream Sandwich. Cei de la Huawei promit update-ul la Jelly Bean undeva in luna martie a acestui an.

In cazul in care ajunge si pe piata autohtona, la un pret recomandat de 299 de euro (aproximativ 1300 de lei) Ascend G 615 va fi fara indoiala un smartphone echilibrat care poate acoperii cu succes nisa dintre telefoanele mainstream si cele high-end.

Citește și: