15 mart. 2013 | 17:20

HTC ataca Samsung Galaxy S4

ACTUALITATE
HTC ataca Samsung Galaxy S4

HTC declara ca noul flagship Samsung nu se ridica la nivelul de calitate impus de One.

HTC One vs Samsung Galaxy S 4

Cei de la HTC au emis o declaratie in care practic desfinteaza noul smartphone al celor de la Samsung spunand ca plasticul folosit este de o calitate indoielnica. HTC One este ridicat in slavi pentru constructia superioara si ale sale materiale finisate pana la ultimele detalii. In viziunea lor, Samsung Galaxy S 4 nu are sanse sa se afirme anul acesta pentru ca singura diferenta consistenta fata de S3 este display-ul mai mare si implicit rezolutia mai buna.

HTC One

Intr-un cuvant HTC se apuca sa isi laude marfa pe spinarea competitiei. Tot ei se mandresc cu faptul ca HTC One ar fi combinatia perfecta dintre un telefon de ultima generatie si un design premium, venit sa garanteze o imagine diferita de majoritatea competitorilor care folosesc cu precadere plasticul in constructia telefoanelor. Avand in vedere faptul ca noul HTC One se cam lasa asteptat pe anumite piete, iar vanzarile de dupa lansare au fost mai mult decat modeste, mie mi se pare ca aceasta declaratie izvoraste mai mult dintr-o frustrare.

Samsung Galaxy S 4 Alb

Daca intr-adevar Samsung Galaxy S 4 va ajunge in magazine incepand cu 26 aprilie si se va dovedi un smartphone performant (cele 8 core-uri) si echilibrat, atunci concurenta are motive serioase de teama. Mai mult decat atat oricat de plauzibile ar fi astfel de declaratii si oricat de bun ar fi HTC One un lucru e cat se poate de sigur, un fan inrait Samsung cu greu va alege sa faca trecerea catre altceva.