Hasselblad Stellar: un Sony RX100 imbracat in haine scumpe

Hasselblad Stellar: un Sony RX100 imbracat in haine scumpe

Veti crede probabil ca are legatura cu abilitatile tehnice ale RX100 si pot spune ca este si… nu este asa. Hasselblad Stellar a fost creat din cu totul alte motive: de marketing si vanzari.

hasselblad stellar

Cu toate ca Hasselblad se ocupa aproape exclusiv cu cu body-uri de zeci de mii de dolari, de ceva timp se pare ca sunt si exceptii la camerele foto pe care le au in portofoliu.

Hasselblad Stellar este Sony RX100 in cu totul alte ,,haine”. Carcasa aparatului primeste niste culori mai deschise, in timp ce grip-ul este realizat dintr-o serie de optiuni exclusiviste, in functie de preferinta. Printre posibilitati se numara fibra de carbon, lemnul de tip padouk si multe alte elemente mai mult sau mai putin obisnuite. La o privire mai atenta asupra specificatiilor, se pare ca schimbarile vor fi exclusiv estetice, interiorul ramanand neatins.

Aparat foto  Hasselblad Stellar

Daca va mai aduceti aminte, Sony a facut o treaba remarcabila cu RX100. Lansat in urma cu aproape un an, acesta continua sa fie singurul aparat foto compact dotat cu un senzor Full Frame de 1 inci. Este capabil sa imortalizeze cadre statice la 20,2 megapixeli si filmeaza Full HD cu o viteza de 60 de cadre pe secunda. Din pacate, pretul este pe masura.

Stellar va fi lansat in jurul datei de 26 iulie si va avea un pret situat intre 1600 si 3200 dolari, in functie de optiunile de design alese.

Ecran Hasselblad Stellar