Harlem Shake pe iOS cu Jailbreak

, 12 Mar, 15:40

Harlem Shake-ul a cucerit internetul si oricate variante am fi vazut pana acum, parca cele mai inedite continua sa apara in fiecare zi.

Din seria Harlem Shake-urilor inedite face parte si clipul de mai sus in care se observa cum iconitele din iOS ajung sa isi faca de cap dupa bunul plac. Asa cum ne-am fi si asteptat acest numar artistic a fost realizat pe un telefon cu Jailbreak de catre Filippo Bigarella (dezvoltator de aplicatii). Era de la sine inteles ca Apple nu ar fi inclus o astfel de „blasfemie” pe lista aplicatiilor din App Store, indiferent cat de amuzanta ar fi.

iOS Harlem Shake

Trebuie sa recunoastem ca ne-ar placea sa putem utiliza acest Harlem Shake pe iPhone-ul prietenilor macar pe post de farsa, dar din pacate pentru moment tweak-ul nu a fost lansat. Practic ne putem delecta doar cu aceasta mostra video, de amuzament pe smartphone, fara sa o putem replica pe ecranul vreunui telefon mobil.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail