Halo 2 pentru PC ramane fara multiplayer

Halo 2 pentru PC ramane fara multiplayer

Halo 2 pentru originalul Xbox a ramas fara multiplayer inca din aprilie 2010, insa varianta de PC a jocului inca functioneaza. Din pacate, incepand din luna februarie, nu va mai exista nicio metoda de a experimenta componenta online a lui Halo 2.

Halo 2

Microsoft a anuntat ca incepand cu data de 15 februarie, serverele pentru modul multiplayer al jocului vor fi permanent inchise. Motivul este lipsa de popularitate a acestei componente. Halo 2 nu a fost nici pe departe un succes rasunator pe PC-uri, iar acum, in cele mai aglomerate zile se pot gasi maxim 20 de jucatori in acelasi timp. Din fericire, cei care vor sa joace in continuare cu prietenii vor putea folosi metoda LAN, care poate fi extinsa prin internet cu ajutorul unor aplicatii software de genul Hamachi.

Halo 2 a aparut pe PC in 2007 la doi ani si jumatate dupa debutul jocului pe Xbox. Acesta a fost primul joc pentru care era necesar un sistem de operare Windows Vista si DirectX 10. Un hack realizat de fani a demonstrat ca jocul rula foarte bine si pe Windows XP, aceasta miscare fiind o incercare din partea Microsoft de a mari vanzarile noii versiuni de Windows.

Citește și: