Google Glass si utilizarile sale neortodoxe [15+] [VIDEO]

, 24 Iul, 17:00

Google Glass si-a castigat multi adepti in scurta perioada de cand a fost lansat. Clipul de mai sus demonstreaza la ce ne gandeam toti pana acum.

Nu am sa insist foarte mult pe descrierea clipului, pur si simplu ideea de a face un spoof/reclama folosind acest produs este absolut geniala atunci cand conduci un magazin de aplicatii pentru adulti. Stim cu totii ca industria pornografica aduce niste venituri colosale, iar reclama in discutie nu face decat sa intareasca aceasta afirmatie..

Google Glass Pornify

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

de tot k_k_tu :)))
sa te opresti, ca sa vezi definitia unui cuvant :)) pfff 🙂 retardati rau astia de la google. in plus, reclama e plictisitoare. au impresia ca daca o arata pe una in chiloti si sutien, mama, mama, am dat pe spate, si dam fuguta sa cumparam imbecilitatea lor de ochelari. sau daca apar datele despre tip, cum ca ar fi cine stie ce mare vedeta de filme pt. adulti, toate femeile vor da pe spate si vor dorii, neaparat, ochelarii respectivi. societate de consum de 2 lei.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail