Genius DVR-FHD590 – Filmezi traficul Full HD [+VIDEO]

Genius DVR-FHD590 – Filmezi traficul Full HD [+VIDEO]

Genius DVR-FHD590 este o noua camera pentru traficul auto lansata de producatorul taiwanez.

Genius DVR-FHD590

Noua jucarie vine dotata cu un senzor CMOS 1/3,2″ de 5 megapixeli capabil sa inregistreze clipuri Full HD 1080p sau 720p, la 30 fps in format MOV. Genius DVR-FHD590 ofera suport pentru carduri microsSD de pana la 32GB astfel incat sa beneficiati de suficienta memorie de stocare atunci cand va aflati intr-o calatorie ceva mai lunga. Camera vine echipata cu ceea ce producatorul numeste LED High Dynamic Range, adica un flash ceva mai puternic care impreuna cu optiunea HDR reusesc sa imbunatateasca calitatea imaginilor inregistrate chiar si in conditii de luminozitate precara.

Genius DVR-FHD590

Genius DVR-FHD590 dispune si de un panou LCD de 2,4 inci care poate afisa atat imaginile in timpul inregistrarii cat si ulterior in cazul in care doriti sa revedeti anumite evenimente. Un accelerometru este incorporat in camera pentru a detecta eventualele accidente, sistemul urmand sa protejeze fisierele respective in eventualitatea in care vor fi accesate ulterior pentru stabilirea vinovatilor.

Din punct de vedere al conectivitatii Genius DVR-FHD590 suporta conexiuni atat USB cat si mini HDMI, iar autonomia este asigurata de un acumulator intern de 470 mAh, atunci cand nu este conectat cablul de alimentatre cu adaptor pentru bricheta masinii. Genius DVR-FHD590 vine livrata impreuna cu un cablu usb, cablu de alimentare de 4 metri, suport pentru parbriz, un manual de utilizare si va putea fi gasita si pe piata din Romania la un pret de aproximativ 477 de lei.

Citește și: