Gamerii profesionisti din Romania si-au ales monitorul pentru 2013: ASUS VG248

Gamerii profesionisti din Romania si-au ales monitorul pentru 2013: ASUS VG248

Monitorul ASUS VG248 a fost ales – ghici de cine? – chiar de reprezentantii comunitatii de gaming din Romania pentru a fi folosit in toate competitiile Professional Gamers League din acest an. Si nu e de ici de colo. Cand un produs este ales chiar de publicul pentru care a fost conceput inseamna un scop atins, nu-i asa?

ASUS VG248

ASUS VG248 a fost folosit de cei mai buni jucatori din Romania in cadrul finalelor sezonului 3 Romanian eSport Championship pentru League of Legends, Counter-Strike: Global Offensive si DOTA 2. Competitia, sustinuta si de playtech.ro, s-a desfasurat in weekendul 25-26 mai in incinta Turbohalle din Bucuresti.

Monitorul VG248 a fost apreciat pentru diverse caracteristici: imaginile din jocuri sunt afisate rapid, fara efect de ghosting, iar luminozitatea este suficient de ridicata pentru a pune in evidenta colturile intunecate in care se poate ascunde adversarul. De asemenea, rata de refresh de 144Hz si timpul de raspuns de numai o milisecunda sunt avantajoase in gaming. Cu o luminozitate de 350 cd/m2, panoul monitorului ofera utilizatorului libertatea de a face reglajele necesare in functie de jocul rulat. Modelul VG248 are o diagonala de 24 inci si beneficiaza de un panou FullHD cu iluminare LED si o rata de contrast de 1000:1. Monitorul integreaza o pereche de boxe de 2W, oferind si o iesire audio jack de 3,5 mm.

Un eveniment de gaming foarte asteptat in Romania in acest an este DreamHack Bucuresti 2013, care va avea loc pe 14 si 15 septembrie, la Sala Polivalenta. Mii de oameni vor veni sa vada jucatori din toata lumea care se vor intrece in competitii de StarCraft 2, League of Legends si Counter-Strike: Global Offensive.

Monitorul ASUS VG248 este disponibil in Romania la un pret aproximativ de 1600 lei (TVA inclusiv).

Citește și:
Etichete: