Galaxy S3 primeste oficial abilitati de S4

, 21 Mai, 10:00

In caz ca exista vreun dubiu cum ca multe dintre sunt software, acum acestea ajung pe Galaxy S3 printr-un update.

Android 4.2.2. galaxy s3

. Multe dintre functiile atractive pe care le include sunt limitate insa la o combinatie inteligenta de software si hardware performant. Pentru ca Galaxy S3 nu este nici pe departe un smartphone prea slab, odata cu update-ul de Android 4.2.2. va primi cateva abilitati preinstalate pe S4.

Desi sunt mari sanse ca in urmatoarele zile, eventual urmatoarele saptamani, Samsung sa publice o versiune oficiala a noului firmware, momentan trebuie sa ne rezumam la o versiune mai putin oficiala publicata de Sammobile.com. Noul update ce ar trebui sa fie instalat cu usurinta are multe dintre caracteristicile unui firmware oficial, chiar daca vine fara o versiune noua de baseband. In plus, acest firmware de 4.2.2, cum era de asteptat, introduce cateva elemente noi in aplicatia de configurare Settings. S Voice, widgetul Smart Watch, interfata optimizata pentru condus (driving mode), Voice Control si Daydream, reprezinta o parte infima din volumul imens de noutati. Acestea sunt doar cateva dintre functiile care va vor demonstra ca nu merita sa regretati ca nu v-ati luat un Galaxy S4. Cu toate ca sunt mari sanse ca acest firmware sa fie pentru versiunea voastra de S3, mai verificati o data sa aveti un smartphone cu model number GT-I9300.

In cazul in care sunteti utilizatorul unui astfel de terminal, maine la prima ora va puteti mandri in fata celor au facut un efort finacar si si-au luat un Galaxy S4 ca si voi puteti sa faceti ce face el cu telefonul.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail