Galaxy S3 primeste oficial abilitati de S4

Galaxy S3 primeste oficial abilitati de S4

In caz ca exista vreun dubiu cum ca multe dintre sunt software, acum acestea ajung pe Galaxy S3 printr-un update.

Android 4.2.2. galaxy s3

. Multe dintre functiile atractive pe care le include sunt limitate insa la o combinatie inteligenta de software si hardware performant. Pentru ca Galaxy S3 nu este nici pe departe un smartphone prea slab, odata cu update-ul de Android 4.2.2. va primi cateva abilitati preinstalate pe S4.

Desi sunt mari sanse ca in urmatoarele zile, eventual urmatoarele saptamani, Samsung sa publice o versiune oficiala a noului firmware, momentan trebuie sa ne rezumam la o versiune mai putin oficiala publicata de Sammobile.com. Noul update ce ar trebui sa fie instalat cu usurinta are multe dintre caracteristicile unui firmware oficial, chiar daca vine fara o versiune noua de baseband. In plus, acest firmware de 4.2.2, cum era de asteptat, introduce cateva elemente noi in aplicatia de configurare Settings. S Voice, widgetul Smart Watch, interfata optimizata pentru condus (driving mode), Voice Control si Daydream, reprezinta o parte infima din volumul imens de noutati. Acestea sunt doar cateva dintre functiile care va vor demonstra ca nu merita sa regretati ca nu v-ati luat un Galaxy S4. Cu toate ca sunt mari sanse ca acest firmware sa fie pentru versiunea voastra de S3, mai verificati o data sa aveti un smartphone cu model number GT-I9300.

In cazul in care sunteti utilizatorul unui astfel de terminal, maine la prima ora va puteti mandri in fata celor au facut un efort finacar si si-au luat un Galaxy S4 ca si voi puteti sa faceti ce face el cu telefonul.

Citește și: