06 mart. 2013 | 10:30

Fujitsu anunta tablete enterprise bune de bagat la apa

ACTUALITATE
Fujitsu anunta tablete enterprise bune de bagat la apa

Pentru ca este aproape imposibil sa creezi tablete pentru mare masa mai bine decat Apple sau Samsung, Fujitsu se adreseaza segmentului enterprise.

fujitsu stylistic m702 tableta rezistenta

In incercarea de a impresiona un segment de piata mai restrans, Fujitsu a anuntat cateva tablete cu Android rezistente la socuri si intemperii.

este o tableta de 10,1 inci ce ascunde 3 si un spatiu de stocare de 32GB. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.0 Ice Cream Sandwich, in timp ce autonomia promisa este de pana la 15 ore. Pentru ca producatorul tinea sa laude rezistenta noii creatii, M702 ar trebui sa reziste sub apa, la 1,5 metri adancime, aproximativ jumatate de ora. In plus, ecranul este rezistent la zgarieturi si tableta rezista si la praf. Pentru ca pachetul sa fie complet, spatiul de stocare este encriptat hardware si pentru deblocare este necesara utilizarea cititorului de amprente.

duce paranoia la un al nivel cu implementarea unui cititor pentru intreaga palma, in loc de clasicele degete.

Partea de comercializare a noilor tablete va incepe in aceasta vara cu Japonia, urmata la scurt timp de Europa. Avand in vedere ca si utilizatori casnici isi doresc un pic mai mult securitate pe tabletele personale, nu este exclus ca printre primi clienti sa se numere un sot cu care vrea sa nu ofere acces nimanui la galeria foto.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele