Final Fantasy VIII disponibil ca download pentru utilizatorii de PC [VIDEO]

Final Fantasy VIII disponibil ca download pentru utilizatorii de PC [VIDEO]

Square Enix a anunțat lansarea lui Final Fantasy VIII pe Steam, ca pachet downloadabil pentru utilizatorii de PC din toată lumea.

Final Fantasy VIII

Lansat în 1999, Final Fantasy VIII a introdus multiple elemente noi de gaming, fiind construit pe modelul de succes al predecesorului său. Cel mai bine vândut titlu al seriei până la apariția lui Final Fantasy XIII, jocul numără aproximativ 8.5 milioane copii pe toate platformele din lume. Pentru pasionații genului și ai titlului în sine, acesta a fost unul dintre cele mai îndrăgite jocuri.

Final Fantasy VIII este acum optimizat pentru PC-urile moderne, deține rezoluții ridicate de joc și este complet integrat cu platforma Steam ce oferă suport pentru cloud și 45 de tipuri de recompense noi pentru a încuraja jucătorii să exploreze diversele elemente ale jocului. În cadrul jocului a fost inclus și Chocobo World, un element ce nu a fost disponibil pentru mulți dintre jucătorii acestuia în cadrul release-ului original.

Coloana sonoră a Final Fantasy VIII este realizată de compositorul Nobuo Ueamatsu, și include piese precum Eyes on Me cântată de Fae Wong, asta ca informație pentru cunoscătorii jocului. Jocul este disponibil pentru download direct de pe platforma Steam la un preț de 13 euro și cu siguranță va face câțiva utilizatori fericiți după citirea acestui articol sau vizionarea trailer-ului de mai jos.