F64 face 12 ani si intra pe smartphone-uri

F64 face 12 ani si intra pe smartphone-uri

Exact astazi, 16 octombrie 2013, magazinul F64 implineste 12 ani de activitate in Romania.

 f64

Odata cu sarbatorirea, F64 a anuntat ca va intra si pe segmentul gadget-urilor inteligente, cu telefoane, tablete, precum si accesoriile conexe. Evident, totul se leaga de foto, avand in vedere dezvoltarea imensa a partii foto din gadget-uri in ultima perioada. F64 va intra pe piata smartphone-urilor si isi va diversifica oferta de tablete, mai ales in conditiile in care compactele sunt din ce in ce mai mult inlocuite de smartphone-uri si tablete.

„Compactele entry si mid nu mai au viata lunga, trendul fiind ca acestea sa fie inlocuite de smarphone-uri performante si DSLR-uri. Desi noi credem ca in viitor mirrorless-urile vor inlocui DSLR-urile, achizitiile clientilor nostri spun altceva, DSLR-urile fiind in continuare cea mai achizitionata categorie de aparate foto. Dar acest lucru nu infirma faptul ca piata de mirrorless este in crestere”, a declarat Daniela Becheru, Asociat fondator F64.

F64 detine in prezent cel mai mare showroom foto din sud-estul Europei, gandit ca un concept store foto-video, la magazinul de pe Bd. Unirii, din Bucuresti. Va vine sa credeti ca mai gasiti acolo si echipamente pentru pasionatii de fotografie pe film?

„In primul semestru al anului 2013, F64 a inregistrat o crestere in zona aparatelor foto cu specificatii premium, in special aparatele foto compacte din generatia noua, dotate cu senzori de imagine performanti, sisteme de stabilizare optica si zoom mare. Toata gama de aparate foto DSLR, impreuna cu accesoriile conexe, in special obiective si echipamente de iluminare, blitz-uri, lampi, precum si aparatele foto mirrorless au inregistrat o crestere de 70% fata de anul trecut”, a declarat Marian Alecsiu, Asociat fondator F64.

Denumirea F64 provine de la un renumit grup de fotografi din San Francisco, iar din punct de vedere tehnic, F64 reprezinta o valoare extrem de mica a diafragmei, ce ofera o foarte mare profunzime de camp.

Citește și: