Evolio Evotab HD – O alta tableta de 7 inch… romaneasca

Evolio Evotab HD - O alta tableta de 7 inch... romaneasca

Probabil va intrebati ce e cu nota asta de tristete in titlu, pai de cand a fost lansat Nexus 7, toata lumea face tablete de 7 inci, Evotab HD este asadar doar una dintre ele.

Evolio_EvotabHD-3

Evotab HD nu vine cu nimic deosebit, are un display de 7 inci, rezolutie 1024×600 pixeli, cantareste 330 grame, si are, atentie, o grosime de 9,3 mm. In titlul comunicatului scrie „cea mai subtire tableta romaneasca de 7 inch”… in corpul comunicatului, se precizeaza ca este vorba de cea mai subtire tableta din portofoliul lui Evolio. Sa mergem mai departe cu descrierea, are doua camere foto, una frontala pentru videochat, si cea de pe spate pentru fotografie sau inregistrare video, nimic nou pana aici. Suporta modem 3G extern… mda, toate o fac, prin intermediul unui cablu OTG si unor drivere de Android, disponibile cam peste tot.

Are 8 GB memorie interna, si poate fi extinsa cu carduri de 32 GB…. ok, nu stiu multi utilizatori sa isi fi cumparat carduri aditionale, sunt atat de ieftine insa, incat nu inteleg de ce nu se ofera unul in pachet, cum se face la unele smartphone-uri de exemplu. Are conectivitate sporita prin USB si HDMI… ok, alearga utilizatorii dupa un cablu compatibil de nu isi mai vad capul, asta de ce nu ar putea fi inclus in pachet?

Pe la sfarsitul comunicatului apare si un citat al d-lui Liviu Nistoran, care insista din nou pe faptul ca este cea mai subtire tableta romaneasca de 7 inci, si pe faptul ca redefineste experienta Android Daca tot vorbim de cea mai subtire tableta romaneasca de 7 inci, la Allview pe site este specificata o grosime de exact 9 mm la Alldro Speed S, mai putin cu 0,3 mm ca EvotabHD, de parca ar conta si ar fi chiar sesizabila aceasta diferenta.

Pe de alta parte singurii care redefinesc experienta Android sunt la momentul actual Samsung, care au o multime de elemente interesante pe care le adauga produselor sale. Redefineste experienta Android acel creion de pe Galaxy Note 10.1 sau de pe Galaxy Tab 10.1. 

Sunt de parere ca ne afundam intr-o multime de afirmatii si detalii deloc importante pentru utilizator. Doar ca si marketing e usor sa vorbim, si sa ne laudam cu produsele noastre, mizand pe lucruri care deja exista si sunt rasuflate. Daca vrei sa iesi in fata ca producator atunci ofera un serviciu care chiar merita, un cablu, un creion pentru ecranul tactil, o aplicatie care sa iti fie cu adevarat folositoare. Chiar Evolio a demonstrat ca poate face acest lucru, cu modelul Evotab Fun, pe care multi au cumparat-o ca si GPS pentru masina. Pretul ei este imbatabil, iar functia de GPS cu hartile aferente este cea care a facut ca Evotab FUN sa fie una dintre cele mai vandute tablete romanesti, daca nu chiar cea mai vanduta.

Pretul tabletei este mic, 479 Lei (nu RON) si va fi disponibila in magazine in adoua jumatate a lunii Aprilie.

Citește și:
Etichete: