Emporia a adus telefoane simple si utile la MWC 2013

Emporia a adus telefoane simple si utile la MWC 2013

Emporia este o companie de telecomunicatii din Marea Britanie care s-a decis sa asculte doleantele utilizatorilor atehnici si sa le aduca un smartphone pe cat de simplu, pe atat de util.

Emporia Solid Plus

Mergand pe principiul ca pentru aproape orice produs exista o piata de desfacere, Emporia a lansat in reteaua proprie din Marea Britanie o serie de telefoane simple, insa extrem de utile, pentru consumatori nepregatiti pentru tehnologie.

Emporia Click si Emporia Solid sunt doua modele de telefoane mobile ce detin butoane foarte mari, un ecran relativ mare cu fonturi dimensionate corespunzator si functii precum apelarea a pana la cinci numere in caz de urgenta, un volum de apel ridicat si un volum al soneriei care ii poate pune pe multi intr-o stare de alerta chiar daca au probleme cu auzul.

Dispozitivele nu detin functii avansate de redare a continutului multimedia sau pentru navigare pe internet, insa emit in permanenta locatia utilizatorului ce poate fi vizionata online si au o autonomie a acumulatorului de invidiat. Un astfel de telefon poate rezista fara probleme in standby pana la 2 saptamani. Pare o cifra mare, insa ne dam seama ca era valoarea aproape standard pentru telefonul mobil acum cativa ani. La toate acestea, putem adauga o carcasa rezistenta la socuri, praf sau lovituri si avem telefonul aproape perfect.

Emporia Click

Emporia Talk

Emporia Connect

Citește și:
Etichete: