Dune II refacut in HTML 5 pentru browser

, 03 Ian, 12:43

Unul dintre primele jocuri de strategie in timp real, Dune II, a fost refacut in HTML 5. Acesta este disponibil acum pentru oricine doreste sa isi aminteasca de originile acestui gen de jocuri, direct din browser.

Dune II HTML 5

Experienta de joc este aproape identica fata de cea a jocului original, intrucat interfata, sunetele, gameplay-ul si intregile campanii ale Atreides, Ordos si Harkonen au fost portate in versiunea online a jocului. Chiar daca pentru zilele noastre coordonarea unei intregi armate in Dune 2 nu este o misiune simpla, fanii seriei Command & Conquer vor primi o lectie de istorie foarte importanta. Acesta este jocul care a stat la baza celebrei licente de jocuri de strategie.

Daca vreti sa va intoarceti cu 20 de ani in timp, nu trebuie decat sa intrati pe site-ul Play-Dune.com si sa incepeti sa jucati, intrucat nu este nevoie de instalarea unui plugin sau a unui software separat. Creatorii acestei versiuni a jocului accepta chiar si donatii din partea fanilor prin intermediul PayPal.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail