Dice+: Au aparut zarurile digitale, cu Bluetooth

Dice+: Au aparut zarurile digitale, cu Bluetooth

Pana si zarurile s-au tehnologizat! Dice+, un produs anuntat anul trecut, a aparut in sfarsit pe piata. Va tenteaza niste jocuri table prin Bluetooth?

Dice+

Dice+

Dice+ reprezinta zarurile moderne, prevazute cu LED-uri si neaparat cu Bluetooth in dotare. Evident, Dice+ poate fi conectat la tableta sau smartphone, asa incat jocuri clasice stiute de la bunici acum trec pe touchscreen, fara incurcaturi cu zeci de cutii de jocuri sau cu unitati stocare pentru PC. Producatorul se numeste Game Technologies si isi construieste zarurile in Polonia.

Compatibilitatea cu sistemul de operare acopera iOS si Android, mai exact iPad 3 si 4 si Android de la 4.0. Incovenientul principal este numarul mic de jocuri suportate. Deocamdata, puteti alege dintr-o serie mica de jocuri logice sau de strategie, de societate sau jocuri de aventuri, pentru cei mici. Din fericire, se lucreaza din plin pe partea de dezvoltare de software, asa incat gaming-ul cu Dice+ ar trebui sa ajunga la diversificare in scurt timp, anul acesta si anul viitor. De altfel sunt promise chiar francize cunoscute. La fel se intentioneaza si pe partea de platforme compatibile, fiind urmarita extinderea suportului.

Pretul actual este de 40 de dolari, pe site-ul oficial, iar in pachet mai primiti un cablu USB si un saculet pentru zar. In rest… il invitati pe tataie la joc? 🙂

Citește și:
Etichete: