Departamentul de Aparare al SUA comanda 630.000 dispozitive Apple

Departamentul de Aparare al SUA comanda 630.000 dispozitive Apple

Departamentul de Aparare al Statelor Unite a lansat o comanda de 630.000 de dispozitive mobile Apple, lasand impresia ca renunta la produsele BlackBerry.

Departamentul de Aparare-Apple

DOD a fost un client foarte important pentru BlackBerry, mai exact cel mai mare client al companiei. Odata cu aceasta comanda pentru un numar foarte mare de dispozitive Apple au aparut rapid zvonuri ca va renunta la produsele si serviciile oferite de BlacBerry. Un purtator de cuvant s-a grabit sa infirme aceste zvonuri declarand ca relatia cu BlackBerry nu va avea de suferit pe viitor, doar ca exista o politica de diversificare a companiei. DOD a comandat 120.000 iPad-uri, 100.000 dispzitive iPad mini, 200.000 iPod Touch si 210.000 smartphone-uri iPhone.

„Departamentul este constient de raportarile recente care afirma ca cota de piata a lui BlacBerry este inca in scadere. Aceasta raportare este eronata. Departamentul a lansat de curand strategia de mobilitate si planul de punere al aplicare al acesteia, si ne intdreptam spre o un management mobil ce suporta mai multe dispozitive.” a relatat Colonelul Damien Pickart, purtator de cuvant pentru DOD.

Raspunsul din partea lui BlackBerry nu a intarziat sa apara imediat dupa aceasta declaratie.

„Colaborarea noastra cu Departamentul Apararii, unul dintre cei mai mari clienti ai nostri, este inca deschisa. Acesta inainteaza in cadrul testelor cu noua platforma BlackBerry 10 si cu noul smartphone BlackBerry Z10.” a declarat compania intr-un comunicat de presa.

Nu exista nici o discutie de telefoane cu un alt sistem de operare decat cele mentionate mai devreme insa sunt foarte curios cum reusesc sa faca managementul si securizarea unor dispozitive diferite, pentru ca asta era pana acum motivul implementarii produselor BlackBerry pana acum ceva vreme. Oricum pentru Apple a fost o zi buna la vanzari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI