Cum combini Google Glass cu GTA 5?

Cum combini Google Glass cu GTA 5?

Cei mai vestiti ochelari inteligenti si cel mai popular joc: GTA 5. Vorbim de doua lucruri foarte la moda la ora actuala, motiv pentru care trebuiau combinate intr-un fel sau altul.

grand theft auto gta 5 google glass hack

GTA 5 are mari sanse sa castige titlul de cel mai popular joc din toate timpurile, asadar intreaga franciza Grand Theft Auto a revenit in actualitate.

Daca ati jucat vreodata vreun joc din populara serie, cu siguranta ati apreciat utilitatea hartii din coltul ecranului menita sa va ajute la orientarea prin lumea virtuala din joc. Desi pozitia implicita a acesteia s-a mutat in functie de jocul pe care-l jucati, cu siguranta nu si-a pierdut titlul de cea mai importanta componenta din interfata.

Din acest motiv, a aparut combinatia Google Glass GTA 5. Un jucator programator pasionat, care s-a intamplat sa fie si Glass Explorer, s-a decis sa transpuna pe micutul ecran al ochelarilor inteligenti harta din universul  GTA 3. Din cate se pare, metoda folosita nici macar nu a fost una foarte complicata. Pe Mac-ul din imagine ruleaza un program care captureaza zona ecranului in care se afla harta, doar ca in aceeasi secunda respectiva aplicatie sa trimita un stream video catre Google Glass cu continut imortalizat. Avand in vedere ca intregul proces se desfasoara in timp real, acest truc s-ar putea sa fie chiar util. Ce mi se pare insa regretabil e faptul ca nu va disparea harta de pe monitorul computerul pentru a mai castiga un pic de spatiu pe ecran.

Cu toate ca cei de la Google nu au publicat inca un SDK oficial pentru aplicatii de Glass, merita retinut ca dezvoltatorul proiectului detaliat mai sus a folosit acealsi software development kit folosit pentru aplicatiile moderne de Android. Ramane la latitudinea voastra sa decideti daca acest scenariu Google Glass GTA 5 este unul demn de experimentat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: