Cum a ajuns un fier de calcat sa fie gadget?

Cum a ajuns un fier de calcat sa fie gadget?

In fiecare an sunt uimit de gadget-urile care ajung sa fie construite doar pentru a se de la un banal port USB.

Fier de calcat portabil USB

Cu toate ca nu ma asteptam sa fac pe Playtech o stire despre un fier de calcat, in momentul in care un port USB a ajuns fie introdus in ecuatie, ezitarea mi-a disparut.

In principiu este vorba de un gadget destinat oamenilor de afaceri care se afla mereu in deplasare. Pentru ca de cele mai multe ori ai nevoie de un costum prezentabil si de pantaloni la dunga, un fier de calcat nu mai este optional. Chiar daca aici nu este vorba de un fier de calcat de dimensiuni obisnuite, pentru urgente, accesoriul din imagine este perfect. Pentru alimentare, sau poate folosi doua baterii AA. Nu de alta, dar pe marginea aparatului gasiti un port microUSB care se potriveste de minune la incarcatorul de Galaxy S III. Dupa ce l-ati pornit si a ajuns la temperatura perfecta, printr-o procedura foarte simpla va puteti netezi camasa sau va puteti finisa dunga de la pantaloni. Pentru a accentua notiunea de portabilitate, ganditi-va ca vorbim de un dispozitiv de 60 de grame al carui pret graviteaza in jurul valorii de 10 dolari. Dimensiunile sunt de 100 x 60 x 18 milimetri.

Simplu de utilizat si eficient, un astfel de gadget nu ar trebui sa lipseasca din geanta niciunui pasionat de gadgeturi. Daca va incanta pentru voi sau vreti sa faceti cadou unul unui prieten, puteti apela fara probleme la esupply.co.jp.eea-yw0795_17

Citește și:
Etichete: