Un costum IronMan: Cadou inedit de Crăciun, fără foarte mulți bani

, 24 Dec, 14:15

Compania care se ocupă cu fabricarea acestui costum IronMan poartă numele sugestiv IronMan Factory și îl va produce manual la comandă.

IronMan

Pentru pasionații filmului, aceast costum IronMan poate fi obținut la prețul de numai 2000 de dolari. Costumul este realizat din materiale diverse și deține o mulțime din efectele din ultimul film cu același nume. Compania care se ocupă cu fabricarea acestui costum IronMan poartă numele sugestiv IronMan Factory și îl va produce manual la comandă. Pentru cei care nu au răbdare 8 luni de zile, acesta poate fi printat cu ajutorul tehnologiei de imprimare 3D și livrat mult mai repede, însă preșul acestuia sare la 35.000 dolari. Costumele sunt produse prin injecție cu polimer în forme deja create și vin echipate cu senzori pe laterala căștii ce activează sistemul automat de deschidere a vizorului. Iluminarea internă este pe bază de LED și alimentată de la baterii. Costumul vine într-o dimensiune unică și se potrivește doar persoanelor cu o înălțime între 164 și 185 cm.

Chiar dacă acest costum IronMan nu este cel oficial, iată ce spun reprezentanții companiei producătoare. ”Nu vă vom taxa cardul de credit decât atunci când livrăm comanda finală și vom livra orice comandă indiferent de situațiile neprevăzute ce pot apărea.”

Ideea este bună și sunt sigur că aceștia au primit ceva comenzi până acum. Prețul respectivului costum IronMan poate părea puțin cam mare, dar, având în vedere că este făcut manual, cred că este mai degrabă corect, nu?.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail