Cu Bluebox Security Scanner poti verifica securitatea unui Android

Cu Bluebox Security Scanner poti verifica securitatea unui Android

Bluebox Security Scanner poate verifica vulnerabilitatea unui terminal Android. A fost creat tot cei care au descoperit una dintrele cele mai grave din ultimii ani, Bluebox.

Bluebox security Scanner Android

La aproximativ o saptamana dupa ce a fost publicat un material care descria in detaliu cum cu versiuni de firmware incepand cu 1.6, sunt vulnerabile, cei de la Bluebox Security incearca sa va lamureasca daca sunteti sau nu in siguranta.

Bluebox Security Scanner este un utilitar gratuit care a ajuns zilele trecute pe Google Play. Realizat de aceeasi companie care a descoperit problema de securitate, programelul va ajuta prin cateva atingeri sa vedeti daca aveti sau nu de ce sa va faceti griji. Din fericire, chiar si daca exista mari sanse ca aparatul din dotare sa poata fi exploatat de un hacker, cei de la Google au facut deja demersuri in remedierea problemei. In primul rand, au facut publica solutia software prin expedierea ei catre partenerii OEM. Singura problema ramane acum ca si creatorii de hardware sa-si doreasca sa lanseze mici actualizari software pentru o gama cat mai larga de aparate. Momentan doar Samsung a urmat demersuri de vindecare ale propriilor produse.

Avand in vedere ca nu va costa nimic sa vedeti daca este ceva in neregula cu sanatatea telefonului, nu mai asteptati pana va verificati jucaria.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: