Crysis 3 primeste beta public

Crysis 3 primeste beta public

In cazul in care nu ati reusit sa experimentati multiplayer-ul din Crysis 3 in varianta alpha din aceasta toamna, Crytek va ofera o noua sansa. Este vorba despre o sesiune publica de beta, care va fi disponibila pe toate cele trei platforme pe care jocul se lanseaza: PC, Xbox 360 si PlayStation 3.

Crysis 3 Multiplayer

Crysis 3 beta va debuta pe data de 29 ianuarie si va include doua moduri de joc: Hunter si Crash Site. In timp ce Crash Site a fost prezent atat in Crysis 2, cat si in versiunea alpha de testare, Hunter este un mod complet nou. In cadrul acestuia, doi jucatori sunt vanatorii, echipati cu Nanosuit-uri. Acestia trebuie sa „vaneze” o echipa de soldati CELL. Fiecare soldat eliminat se alatura echipei vanatorilor, iar scopul este eliminarea tuturor soldatilor in timpul acordat. Daca se scurge timpul si un singur luptator CELL este in viata, vanatorii pierd.

Aceste scenarii vor fi experimentate pe doua harti: Airport si Museum. Acestea sunt doar doua scenarii din cele doisprezece care vor fi incluse in varianta finala a jocului. Doar Airport este cu adevarat noua, intrucat in toamna Museum a fost inclusa in Crysis 3 Multiplayer Alpha. De asemenea, in noul beta public va fi testat si New York Feed, un flux de informatii care tine evidenta performantei tuturor prietenilor din lista. Este un asemanator cu Autolog din Need for Speed, insa implementat in Crysis 3.

Planul este ca beta-ul sa dureze doua saptamani (pana pe 12 februarie), urmand ca pe 21 jocul sa ajunga in magazine. In cazul in care sunteti interesati, o lista de achievement-uri pentru  versiunea de Xbox 360 a lui Crysis 3 a aparut pe site-ul xbox360achievements.org.

Citește și: